Δυστυχώς δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή τη σελίδα. Σε περίπτωση που πιστεύετε ότι έχει γίνει κάποιο λάθος επικοινωνήστε με το διαχειριστή της ιστοσελίδας. Επιστροφή στην Αρχική

  -Σημαντική Σημείωση

  Καλωσήλθατε στην πλατφόρμα BeeFluence, που συνδέει την επιχείρησή σας με Influencers απ΄όλη την Ελλάδα, με δυνατότητα άμεσης αγοράς διαφημιστικών υπηρεσιών.

  Η τελική τιμή που εμφανίζεται στο καλάθι σας περιέχει το 15% της αναγραφόμενης τιμής του influencer σύν το service fee της πλατφόρμας  που περιέχει: την εύρεση Influencer,  την επικοινωνία μαζί του, τον έλεγχο του διαφημιστικού campaign και την διεκπαιρέωσή του. To service fee αυτό κυμαίνεται από 7.99 έως 34.99, ανάλογα με των αριθμό followers και την απήχηση του εκάστοτε Influencer.

  To υπόλοιπο ποσό υποχρεούται να το στέλνει η επιχείρηση στον influencer στο τέλος του κάθε διαφημιστικού campaign. (Όλα τα στοιχεία του influencer τα λαμβάνετε κατά την παραγγελία).

  Σημαντικό είναι επίσης να γνωρίζετε, ότι κατά την παραγγελία σας, μπορείτε να επισυνάψετε το γραφιστικό υλικό που θέλετε ο Influencer να διαφημίσει, καθώς και να γράψετε οδηγίες για λεπτομέρειες του διαφημιστικού campaign που θέλετε ο Influencer μας να διεκπαιρεώσει.

  Σημείωση: Εάν χρειάζεστε περισσότερους από έναν Influencer ή θέλετε ένα πιο εξειδικευμένο διαφημιστικό campaign, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας.

  0
   0
   το Καλάθι σου
   Το Καλάθι σου είναι άδειοΕπιστροφή στο Κατάστημα